Mijn naam is Miranda Tent ik ben gediplomeerd opticien en contactlens specialist. Samen met mijn man hebben wij onze eigen optiekzaak in Rolde.

Onze winkel heet heel toepasselijk OptiekTent.

Mijn grootste hobby is knutselen met stoffen en de bijbehorende machines. Al jaren maakte ik zo nu en dan kleding, en al naar gelang kreeg ik steeds meer de vraag om dingen te maken voor anderen . Ook naar het bekleden van meubels was vraag , iets wat ik altijd al eens wilde doen. Na een meubelstoffeer cursus ben ik maar direct met het moeilijkste begonnen wat ik kon vinden. Een oude fauteuil. Deze kunt u terug vinden op mijn home pagina onder de projecten.
Wat kleding betreft heb ik alle cursussen gevolgd die er maar zijn. De laatste cursus was die van patroontekenen iets wat ik nog graag wilde leren. De enige cursus die ik nu nog kan doen is die van les geven maar daar liggen mijn ambities niet.

Een heel bijzonder project was een trouwjurk maken voor een vriendin die niet kon vinden wat ze graag wilde. Het was veel werk en heeft een hoop tijd gekost maar het resultaat mag er zijn. Deze is ook terug te vinden onder mijn projecten.

Mijn huidige projecten probeer ik zo veel mogelijk direct te plaatsen
maar door drukte blijft dat er wel eens bij. Als u mij volgt op Facebook en
Instagram dan ziet u bijna alle projecten.

Vriendelijke groet, Miranda Tent

Facebook
Pinterest
Instagram